|  ÁRAJÁNLAT KÉRÉS  |  Elérhetőség, telefon, mobil   |  
Kapcsolat, elérhetőség:
email, cím, telefonszám
   |  
Honlap térkép,
tartalmi áttekintés
 Honlap térkép  |  
Keresés a honlap tartalmában
az MXCMS8 belső keresőjével
      
 // www.MaXeline.hu / Extrák / Keresőoptimalizálás / SEO és egyéb tudásbázis, fogalomtár / Köszönti a Microsoft Office Outlook 2003 - alapértelmezett outlook 2003 levél

Köszönti a Microsoft Office Outlook 2003 - alapértelmezett outlook 2003 levél

Köszönjük, hogy a Microsoft® Office Outlook® 2003 programot használja. Az Outlook ezen verziója olyan új szolgáltatásokat tartalmaz, amelyek segítségével elérheti és prioritás szerint rendezheti a kommunikációt és információt, és megteheti a szükséges lépéseket. Így hatékonyabban használhatja idejét, és könnyebben kezelheti a növekvő mennyiségű bejövő e-mailt.

Összeállítottuk a számunkra legkedvesebb új szolgáltatások listáját, hogy ízelítőt adjunk Önnek az Outlook 2003 lehetőségeiből.


Hatékony üzenetkezelés - Az Outlook segítségével hatékonyabban végezheti az e-mailek olvasását, rendezését, nyomon követését és keresését. Az új ablakelrendezés több információ egyidejű megjelenítését teszi lehetővé a kis képernyőkön is. A megújult üzenetlista jobban használja ki a helyet, ennek köszönhetően kevesebb ideig kell keresgélnie és több ideje marad a munkára. Az üzenetek automatikus csoportosítása segítségével a korábbinál gyorsabban találhatja és nyithatja meg az e-maileket a lista bármelyik részéről. Az egy csoportba tartozó üzeneteket egyszerre helyezheti át vagy törölheti.

Levélszemétszűrő - Az új levélszemétszűrő segítségével kiszűrhető a napi rendszerességgel érkező nem kívánt e-mailek nagy része. A Microsoft Research által kifejlesztett csúcstechnika felhasználásával különböző szempontok szerint megvizsgálja, hogy az adott üzenet levélszemétként kezelendő-e. Ilyen tényező például az üzenet tartalma és elküldésének időpontja. A szűrő nem egy bizonyos feladót vagy adott e-mail típust érzékel, hanem az üzenet általános tartalma és szerkezetének részletes elemzése alapján határozza meg annak valószínűségét, hogy levélszemétről van szó. A szűrőn fennakadt üzenetek a Levélszemét mappába kerülnek, és a későbbiekben áttekinthetők és visszanyerhetők. Felvehet e-mail címeket a biztonságos feladók listájára, hogy a program az ezektől kapott üzeneteket soha ne kezelje levélszemétként. Emellett a tiltott feladók listájához e-mail címeket vagy tartományneveket hozzáadva blokkolhatja az ezektől érkező üzeneteket.

Navigációs ablak - A navigációs ablak több egy egyszerű mappalistánál: az Outlook fő navigációs és megosztási szolgáltatásait helyezi el egyetlen könnyen kezelhető helyen. A Levelek ablaktábla a korábbinál több mappát tartalmaz, és a lista elején elhelyezhetők a kedvenc mappák. A Naptár ablaktáblában egymás mellett tekintheti meg más felhasználók megosztott naptárait és saját naptárát. A Névjegyalbum ablaktáblában látható az összes megnyitható névjegyalbummappa a saját számítógépen és a hálózati helyeken. Egyszerűbbé vált a névjegyek megtekintése is. Az Outlook nyolc modulja olyan felhasználói felülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a keresett elemek gyors megtalálását és tetszés szerinti megjelenítését.

Olvasóablak - Az olvasóablakban kényelmesen elolvashatja az üzeneteket anélkül, hogy minden üzenetet külön ablakban nyitna meg. Az olvasóablak függőleges elrendezésének köszönhetően papírlaphoz hasonló formájú, így kényelmesebben olvasható. Ennek és a többsoros üzenetlistának köszönhetően az e-mailekből majdnem kétszer akkora rész látható, mint a korábbi Outlook verziók betekintő ablaktáblájában.

Quick Flag jelölők - Ha válaszolnia kell egy e-mailre, de nincs rá azonnal ideje, az üzenet melletti zászló ikonra kattintva megjelölheti az üzenetet egy Quick Flag jelölővel. A többszínű jelölők egyszerűbbé teszik az üzenetek csoportosítását. A Nyomon követendő elnevezésű mappa mindig friss listát tartalmaz a postafiók különböző mappáiban található, Quick Flag jelölővel rendelkező üzenetekről.

Rendezés témakörök szerint - Ha naponta sok üzenetet kap, hasznosnak találja majd a Rendezés témakörök szerint csoportosítási beállítást. A témakörök szerinti rendezés témaközpontú, "összefűzött" megjelenítésben mutatja az üzenetlistát. A lehető leggyorsabb olvasás elősegítésére a témakörök szerinti rendezés elsőként csak az olvasatlan és a nyomon követésre megjelölt üzeneteket jeleníti meg. Minden téma tovább kibontható, így megjeleníthető a téma összes üzenete, köztük a már olvasott üzenetek is. Ha így szeretné rendezni az üzeneteket, kattintson a Rendezés témakörök szerint parancsra a Nézet menüben.

Keresési mappák - A keresési mappák adott keresési feltételnek megfelelő e-mail elemek folyamatosan frissített listáját tartalmazzák. A postafiók különböző mappáiban található összes olvasatlan üzenetet az Olvasatlan levelek keresési mappa tartalmazza. A postafiók méretének csökkentése érdekében a Nagyméretű levelek keresési mappa a legnagyobb üzeneteket tartalmazza, függetlenül attól, hogy melyik mappában vannak. Létrehozhat saját keresési mappákat is. Ehhez választhat előre definiált sablonokból vagy létrehozhat egyéni keresési feltételeket és mentheti a keresést keresési mappaként későbbi használatra.

Naptárak egymás mellett - Az Outlook Naptár ablakában több naptárat jeleníthet meg egymás mellett. Minden naptár egymás mellett látható: a helyi naptárak, a nyilvános mappákban lévő naptárak, más felhasználók naptárai és a Microsoft Windows® SharePoint™ Services csoportesemény-listái. A naptárak megkülönböztetését színek segítik.

Szabályok és értesítések - Az Outlook értesíti a postafiókba érkező új üzenetekről. Ilyenkor diszkrét értesítést jelenít meg az asztalon, akkor is ha éppen egy másik programot használ. Gyorsan létrehozhat szabályokat az üzenetek szerinti csoportosításhoz. Ehhez jelöljön ki egy üzenetet, és kattintson a Szabály létrehozása gombra.

Gyorsítótáras Exchange üzemmód - Ha Microsoft Exchange kiszolgálót használ, nem kell többé a lassú vagy távoli hálózat miatt bosszankodnia. Az Outlook letölti a postafiókját a számítógépére, így kevesebbszer kell az e-mail kiszolgálóval kommunikálni. Ha a hálózati kapcsolat megszakad, az Outlook a már letöltött adatokat használja. Valószínűleg észre sem fogja venni, hogy nincs hálózat. Az Outlook az elérhető hálózathoz alkalmazkodik: gyorsabb hálózat esetén több e-mailt tölt le, lassú hálózat esetén pedig ön határozhatja meg, hogy mely elemeket töltse le. Ha Outlook 2003 alkalmazást és Microsoft Exchange Server 2003 rendszert használ, jelentős mértékben csökkenheti a hálózathasználatot, így gyorsabban juthat az adataihoz.

És sok más szolgáltatás - Az Outlook 2003 számos további fejlesztést és új szolgáltatást tartalmaz, amelyek részletezésére itt nincs hely. Ilyenek az Automatikus javaslat címzéskor, az értekezlet-munkaterületek, a Live Attachments szolgáltatás, a méretezhető címjegyzék, a Fénykép szolgáltatás, a terjesztési listák kibontása, az értesítések, a pontos idő jelzése, a jobb adatvédelem és teljesítmény, a 2 GB-nál nagyobb adatfájlok, a Unicode teljes támogatása, a termék használatát könnyítő fejlesztések, az Outlook online oktatása a Microsoft Office Online webhelyén és sok más szolgáltatás.

Reméljük, az Outlook új verziója ön szerint is a legjobb! Ha nem is tudunk minden felhasználó kérdéseire személyesen válaszolni, véleményét megírhatja nekünk az Outlook 2003 alkalmazásról itt, vagy pedig erre a levélre válaszolva. Mindig szívesen fogadjuk azok véleményét, akik mindennapos használói az Outlook programnak.

Köszönjük, hogy az Outlook programot használja!

- Az Outlook fejlesztői


Formátumok


A dokumentum megtekinthető az alábbi formátumokban is:
- Microsoft Word Document formátum: https://maxeline.hu/d1508-Ksznti-a-Microsoft-Office-Outlook-2003-alaprtelmezett-outlook-2003-levl.doc
Megrendelés, információ,
kapcsolat, elérhetőség


Nyomtatóbarát változat


Ugrás az oldal tetejéreUgrás az oldal tetejére  |  Címlap   |  Honlap térkép, tartalmi áttekintés

Megoldásaink  |  Szolgáltatásaink  |  Díjcsomagjaink  |  Termékeink  |  Magunkról  |  Áraink
Ügyfélszolgálat  |  Letöltések  |  Sajtószoba  |  Kapcsolat  |  Karrier, álláslehetőségek
Cégnév ötletek | Cégnév tippek | Cégnév generáló / cégnév generátor | Cégnevek kitalálása

Adatvédelmi nyilatkozat  |  A MAXELINE.HU honlap látogatása a feltételek elfogadását jelenti
Copyright © 1999-2022 WWW.MAXELINE.HU